Na hun studies architectuur  in 1994 samen te hebben beëindigd, richtte het architectenduo Philippe Desmet en Carmen Lammens hun architectenbureau Desmet & Lammens architecten op.  Sinds 2004 runnen ze samen hun architectenbureau vanuit hun kantoor te Brugge.
Hun samenwerking is een unieke combinatie, waarin Carmen de creatieveling is maw elk prpject zelf ontworp/ontwerpt met grote passie.  Philippe is bedreven in techniek en nam/neemt elke werf voor zijn rekening. Alle bestekken en bijhorende documenten worden door hem nauwlettend bekeken.
Elk project wordt door het koppel met zorg  behandeld en zo door hun persoonlijke aanpak uitgewerkt van A tot Z om te streven naar een perfect plaatsje die bij u past.
Architectuur moet voor hen een verhaal dragen, verrassend zijn en verbazing opwekken met zin voor originaliteit. Het expertimentele aspect is tevens belangrijk voor hen en dit met hun eigen ontwxikkelde woon- en werkvisie en architectuur. Een visie die zich ontwikkelde vanaf hun eerste project.
Een speelse architectuur is voor hen belangrijkheid, maar de functionaliteit en budget van een project krijgt minstens zoveel aandacht.
In hun bureau wordt er gestreefd naar hedendaagse, verfijnde, tijdloze architectuur op uw maat. Zij werken onafgankelijk van aannemers op een vriendelijke, faire, corrrecte manier zoals U zelf wenst.

Voor meer inlichtingen kunt u altijd bij hen terecht op kantoor en geven ze u graag verdere info over hun werking.

( ter info: 3d-modellen en bestanden worden niet doorgeven aan klanten en aannemers wegens auteursrechten. )

 

 

Sluiten
|
Sluiten