Appartementen die aanvoelen als een woning met connectie met wat buiten is was wat Carmen als uitgangspunt had bij het ontwerpen van deze gebouwen.

Voor Carmen is het must om met dezelfde insteek een vakantiegevoel in je eigen appartement te hebben.

Rij 1+2  App. 2015-2019 Hun eigen gebouw. 

Een volledig glazen gebouw die terug zorgt voor een levendig gebouw door weerkaatsing van wolken en wat gebeurd in het straatbeeld en project  met een speelse twist tussen wit en zwart wat intussen de rode draad doorheen de jaren heen vormt van hun projecten en wat terug een experimenteel project mag worden genoemd .

Rij 3 APP 2014 Een speelse gevel waar het vierkant als speels element in de gevel voor een mooi schouwspel in het straatbeeld zorgt.

Het 2de project op deze rij is een spiegelbox. De beweging op deze wanden te zien zorgt terug voor een gevel die elke dag anders is, wat terug het speelse in het project brengt.  Als werkplek is er centraal een tafel ontworpen door Carmen in een U vorm die de zaakvoerder de gevraagde privacy heeft in zijn kantoor.

Rij 4 + 5  APP 2017 Het zwarte gebouw met hout is een speels gebouw te Brugge waar de voorkant en achterkant in een ander materiaal zijn bekleed dan de zijkanten. 

Zo krijgt het gebouw een speelse, tijdloze architectuur. Terug werd gekozen voor de zwarte spiegelende bekleding om stukken in de gevel beweging te geven.

Sluiten
|