Villa 2012

De villa vertoont een originele twist om zon binnen te krijgen via een groot raam boven en maximaal te genieten van de tuin.

Tevens zorgt de patio in het midden van de woning voor extra zonlicht in de woning , speelsheid en ruimtelijkheid.

De villa heeft een groot vakantiegevoel zonder dat men vanaf de zeer drukke straat kan binnenkijken.

Villa 2011 is een villa van bijna 60 m lang in een bosrijke omgeving met een volledig ondergronds niveau met autolift naar de kelder 

en bovengronds een intieme zitput. 

Het sportcomplex de sportbox was een wedstrijd in 2010 van de scholengroep Sint-Rembert. 

Het concept door Carmen bedacht had moest in spiegel worden uitgevoerd om zo in de omgeving op te gaan, en het hedendaags pand te toen passen op de locati.

 Het verzinken in de grond om zo de omgeving te respecteren en buiten en binnen met elkaar te verbinden zorgde er ook voor dat men van buitenaf kon kijken naar het sporten zonder de sporters te storen.

Carmen wilde dat door het zien van het sporten van buitenaf de scholieren zouden worden aangespoord om mee te sporten ...

Het project kreeg de titel ' Tussen de wolken'

Sluiten
|